ACCOUNTMANAGER EVENTS DUITSLAND

FULLTIME

Heb jij je commerciële HBO of universitaire studie afgerond en wil je je graag verder ontwikkelen in de richting van sales en relatiebeheer in de evenementenbranche? Wij zijn Gartenträume, een bedrijf met een aanstekelijke passie en ambitie om de consument meer (groen) geluk te laten beleven en wij zoeken een nieuwe collega. Ga jij bedrijven enthousiast maken voor deelname aan onze beurzen Gartenträume en Winterträume?

ACCOUNTMANAGER EVENTS DUITSLAND

FULLTIME

Jij brengt onze beurzen tot bloei

In deze rol mag jij onze organisatie gaan vertegenwoordigen bij diverse Duitse en Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren. Met het concept Gartenträume maken we Duitsland een stukje groener. Vandaag bezoek je in Berlijn een startup, die je helpt bij het opzetten van een concept voor een productlancering op de beurs en bekijk je met een andere potentiële standhouder op locatie de beste plek, morgen overtuig jij in een video-call gerenommeerde producenten van tuinproducten om gezamenlijk de duurzame tuin van de toekomst op alle beurzen te gaan realiseren. Voor ons nieuwe concept zoek je actief naar potentiële aanbieders van de lekkerste delicatessen uit de fijnste vakantielanden. En stiekem mag het ‘t hele jaar van jou wel kerst zijn; die unieke sfeer rondom een kasteel met de mooiste cadeaus zien we terug in het door jou bij elkaar gebrachte palet aan standhouders bij Winterträume.

Onder jouw handen komen onze beurzen tot leven. Door jouw ideeën over een uniek aanbod van producten en een verrassend interactief randprogramma, jouw prettige manier van relaties aangaan en jouw commerciële drive werk jij toe naar een onvergetelijke ervaring voor beursbezoekers en tevreden standhouders. Jij helpt hen hun marktpositie te verstevigen en dat geeft jou iedere dag weer een goed gevoel.

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je werkt nauw samen met ons team bestaande uit: uitvoerend eventmanager Thomas, jouw binnendienst maatje Maaike, marketing medewerkers Laura en Debra en facilitair collega’s Leon en Steijn. In deze rol krijg je de kans de kunst af te kijken van jouw collega’s Tom, Martijn, Bart en Rebecca. Samen met manager Marjon leren ze jou alles over deze functie waarin afwisseling centraal staat en geen dag hetzelfde is.

Werken bij Gartentraeume

Wij zijn Gartentraeume, een fris en dynamisch bedrijf dat gelooft in de kracht van verbinding. Vanuit verbinding inspireren we elkaar, geven we ruimte aan elkaars talenten, maken we creativiteit vrij en voelen we het vertrouwen om dromen waar te maken. We hebben een passie voor groen, we doen wat we beloven en moedigen elkaar aan om steeds verder te verbeteren. Zo blijven we groeien als persoon, als team en als bedrijf samen met onze B2B klanten.

Wij denken dat je je thuis voelt in deze rol als je:

- Je goed redt in het Duits;

- Niet bang bent de telefoon te pakken of beter nog: om contact te leggen;

- Het leuk vindt om regelmatig zelfstandig op pad te zijn in Duitsland;

- Belangstelling hebt voor tuinen, groen en duurzaamheidsthema's.

What’s in it for you?

Als werkgever doen we er alles aan om een inspirerende werkomgeving te creëren, een goede werk-privébalans te verzorgen en onze medewerkers fit en gezond te houden. Hoe? Door successen samen

te vieren, teambuilding activiteiten, ontwikkelingsmogelijkheden (vakinhoudelijk en persoonlijke ontwikkeling) en begeleiding door een sportcoach.

Gartentraeume B.V. en Gartentraeume Online B.V. zijn onderdeel van Event Creators B.V.

Waar is het feestje? Bij ons in Weerselo! Dat we successen samen vieren mag duidelijk zijn als je bij een familiebedrijf en gerenommeerd evenementenbureau aan de slag gaat! Op www.gartentraeume.com & www.wintertraeume.com vind je een impressie van onze activiteiten in Duitsland.

Deutsch kein Problem?

Solliciteer via het formulier of rechtstreeks door je motivatie te sturen naar Rolien Wolters, personeelszaken@eventcreators.nl. Eerst meer informatie nodig? Je bereikt Marjon op 06 48165471.

verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

brochure Event Creators


Informatie over onze aanpak en de mogelijkheden delen we graag! Vragen over ons bedrijf of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

🕻 085-1053333 ✉ info@eventcreators.nl

Bedankt! Hieronder kun je jouw brochure downloaden! Voel je vrij om contact met ons op te nemen na het bekijken van de brochure.

verplicht veld
verplicht veld